ADANA / SARIÇAM - ÇEAŞ Sofulu Ortaokulu

Ekm

HER YIL 13 EKİM, DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ OLARAK KUTLANMAKTADIR. ÇEAŞ SOFULU ORTAOKULU OLARAK BİZLERDE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN BİRLİKTE HAZIRLADIĞI PROGRAM EŞLİĞİNDE KUTLADIK.

Ekm

İlimiz genelinde öğrencilerimizde okuma alışkanlığı geliştirmek ve onları kitap okumaya teşvik ederek farkındalık kazandırmak amacıyla, “Adana Okuyor” projesi yürütülmektedir. Proje kapsamında Çeaş Sofulu Ortaokulu olarak her gün 1 ders saatimizi kitap okumaya ayiriyoruz.

Eyl

Çeaş Sofulu Ortaokulu olarak, "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri" çerçevesinde, 15 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen hain darbe girişimi karşısında, milletimizin dik duruşu ve darbeyi bertaraf etmesi sırasında şehit olan vatandaşlarımızı anmak amacıyla anma programı düzenledik.

Mesleki Egitim Calismalari kapsaminda

Kapsayici Egitim

Sosyal Etkinlik Faliyetleri

Farkli egitim Ve yaklasim modelleri

Konularinda Mudur Yardimcimiz Adem SERT bilgilendirme yapmistir.

Eyl

EĞİTİM ORTAMLARINDA DİJİTALLEŞMENİN PSİKOLOJİK VE SOSYOLOJİK ETKİLERİNİ DAHA İYİ ANLAYABİLME ADINA  REHBER ÖĞRETMENİZ AYHAN CİNGÖZ OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK SEMİNER DÜZENLEDİ.

Eyl

2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURUL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Nis

Okulumuz toplanti salonunda Sağlık Baknligi görevlilerince "Kadında meme kanseri ve erken tanısı" semineri verildi.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü